Takimet e të rinjve me trashëgiminë në Akadaminë e Studimeve Albanologjike

26 Shtator, 2022 Njoftime
Rikthehen takimet e të rinjve me trashëgiminë në Akadaminë e Studimeve Albanologjike. Më 29 shtator, në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, ora 11:00, dy lektore të Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit, prof. dr. Afërdita Onuzi dhe dr. Ermela Broci, trajtojnë temën “Qyteti i Tiranës dhe rrethinat e tij. Trashëgimi kulturore dhe nostalgji” për nxënësit e shkollës së gjuhëve të huaja “Asim Vokshi”.
Ky leksion është në vijim të programit të edukimit për trashëgiminë kulturore që Bashkia e Tiranës ka iniciuar sipas një marrëveshjeje me ASA-n.
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL