Raporti vjetor i Akademisë së Shkencave

26 Shkurt, 2024 Njoftime

Në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë u mbajt mbledhja e parë e Asamblesë pas bashkimit me institutet e albanologjisë. Mbledhja u mbajt me pjesëmarrjen e anëtarëve të Asamblesë, anëtarëve të komisioneve të përhershme dhe kryetarëve të komisioneve, anëtarëve të këshillave shkencorë të instituteve dhe drejtuesve të tyre.

Në këtë raport u paraqitën:

  1. Rezultatet e fazës së parë të reformës në Akademinë e Shkencave 2019-2023.
  2. Respektimi e zbatimi i ligjit dhe i statusit në organet drejtuese e strukturat e ASHSH.
  3. Buxheti ndër vite.
  4. Faza e dytë e reformës (2023-2027) si dhe programi për vitin 2024.

Për më tepër ju ftojmë të lexoni raportin e plotë tek linku.

2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL