Prezantohet studimi “Dardanët” i prof. dr. Luan Përzhitës

26 Shtator, 2022 Njoftime
Studimi “Dardanët” i prof. dr. Luan Përzhitës, rektor i Akademisë së Studimeve Albanologjike, prezantohet në Shkup më 28 shtator. Autori është ftuar nga Agjencia e Zbatimit të Gjuhës e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrin pjesë albanologë dhe specialistë të arkeologjisë nga Prishtina e Shkupi, në ambjentet e IN Shtëpia Përkujtimore “Nënë Tereza”, ora 18:00. Ky është prezantimi i parë zyrtar i “Dardanëve”, një studim për fisin ilir nga Prehistoria deri në Mesjetë, bazuar në të dhënat arkeologjike dhe ato historike.
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL