Panairi librit 2021

14 Nëntor, 2021 Njoftime
Akademia e Studimeve Albanologjike merr pjesë me stendën e saj në Panairin e librit 2021 që zhvillohet në Pallatin e Kongreseve më 17-21 nëntor.
 
Ky është kalendari i prezantimeve që do të mbahen në sallën ovale të Pallatit të Kongreseve:
 
– “Historia e shqiptarëve”, vëllimet I-III, 17 nëntor, ora 13:00-14:00.
– “L’Archeologia della morte in Illiria e in Epiro”, nën kujdesin e Giuseppe Lepore-s dhe Belisa Mukës, 19 nëntor 2021, ora 12.00-13.00
– Franqisk Anton Santori, “Emira” botim kritik i përgatitur nga Merita Bruci, 20 nëntor, ora 15:00-16:00
– Kolana në pesë vëllime e veprës etnografike të Rrok Zojzit, 21 nëntor 2021, ora 11.00-12.00
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL