Dr. Gjon Boriçi sjell tre studime të reja për Kinën

23 Prill, 2020 Njoftime

Dr. Gjon Boriçi, studiues i Institutit të Historisë pranë Akademisë së Studimeve Albanologjike, i ka kushtuar disa studime të rëndësishme marrëdhënieve shqiptaro-kineze, por dhe Kinës në veçanti. Gjatë gjysmës së dytë të vitit 2019 dhe në muajt e parë të këtij viti dr. Gjon Boriçi ka sjellë 3 studime të reja kushtuar këtyre marrëdhënieve ndër vite. Më poshtë intervista e plotë.

Intervista

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.