Kolekiumi 2-të Ndërkombëtar me temë: “Iliritë: Identitete të ndërthurura”

26 Shkurt, 2020 Njoftime
Instituti i Arkeologjisë pranë Akademisë së Studimeve Albanologjike, në bashkëpunim me Ambasadën Franceze dhe dhe Ecole Pratique des Hautes Etudes, organizojnë me rastin e Pranverës Frankofone në Shqipëri, Kolekiumin e 2-të Ndërkombëtar me temë: “Iliritë: Identitete të ndërthurura”. Kolekiumi do të zhvillohet në datat 3 dhe 4 mars duke filluar nga ora 9:00, në sallën “Unesco” të Muzeut Historik Kombëtar.
 
 
Jeni të mirëpritur!
2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.