Konferenca shkencore me temë: “ÇËSHTJE TË KONTAKTEVE GJUHËSORE E LETRARE ITALO-SHQIPTARE”

18 Nëntor, 2019 Njoftime

Më datë 22 nëntor 2019, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë pranë Akademisë së Studimeve Albanologjike, në bashkëpunim me Departamentin e studimeve letrare, gjuhësore dhe të krahasuara, Universiteti i Napolit, organizon konferencën shkencore me temë: “ÇËSHTJE TË KONTAKTEVE GJUHËSORE E LETRARE ITALO-SHQIPTARE”.

Konferenca do të zhvillohet në sallën e bibliotekës së Akademisë së Shkencave si dhe në sallën e Librit Akademik.
Ju mirëpresim!

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.