Kolokiumi me temë: “”Monumenti” di Albania a Venezia nel secolo XVI, tra passato da conservare e identità da rilanciare. Una ricerca ancora aperta”

22 Qershor, 2018 Njoftime
Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë organizon ditën e hënë, datë 25 qershor 2018, ora 12:30, në Sallën e Librit Akademik, pranë Akademisë së Shkencave kolokiumin, me temë: “”Monumenti” di Albania a Venezia nel secolo XVI, tra passato da conservare e identità da rilanciare. Una ricerca ancora aperta”.
Ky kolokium do të mbahet nga prof. Lucia Nadin.
Jeni të ftuar të merrni pjesë!
2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.