Leksioni i hapur me titull: “Engaged urbanism: situated and experimental methodologies for fairer cities”

7 Qershor, 2018 Njoftime
Laboratori i Antropologjisë Urbane në Institutin e Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit sjell projektin “Metodologjitë e qyteteve: dija antropologjike në dialog”, konceptuar nga Departamenti i Etnologjisë pranë këtij instituti, me mbështetjen e PERFORM Albania- Performing and Responsive Social Sciences.
Ky projekt fillon me leksionin e hapur të Prof. Ger Duijzings nga Universiteti i Regensburgut me titull: “Engaged urbanism: situated and experimental methodologies for fairer cities”. Leksioni do të mbahet në gjuhën angleze, në datën 12 qershor 2018, ora 18:00, në sallën “Aleks Buda” të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.
Jeni të mirëpritur!
2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.