Situata të Kishës në Shqipërinë paraturke. Zona e depërtimit ortodoks në “digën” katolike

Situata të Kishës në Shqipërinë paraturke. Zona e depërtimit ortodoks në “digën” katolike

0L

Autori: Milan fon Shuflaj (Përktheu dhe përgatiti për botim Edmond Malaj)
Publikoi: Botime Françeskane
Nr. i faqeve: 139
Gjuha: Shqip
Çmimi: 0