EDMOND MALAJ – Profile qytetesh- kopertina – COVER PER SHTYP_page-0001

Profile qytetesh dhe lokalitetesh mesjetare të Arbërisë Veriore – Studime për Mesjetën

Autori: Edmond Malaj
Publikoi: Botimet Albanologjike
Nr. i faqeve: 358
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2021

Profile qytetesh dhe lokalitetesh mesjetare të Arbërisë Veriore – Studime për Mesjetën (Pasqyra e lëndës dhe përmbajtja)