Paralele folklorike ndërkufitare (Këngët e dasmës

Paralele folklorike ndërkufitare (Këngët e dasmës, ninullat shqiptare dhe malazeze)

0L

Autori: Alfred Çapaliku, Miaser Dibra, Shpresa Rama
Publikoi: 
Nr. i faqeve: 0
Gjuha: Shqip
Çmimi: 0