Kur historia ndau dy popuj fqinj Shqipëria dhe Greqia 1912-1914

Kur historia ndau dy popuj fqinj Shqipëria dhe Greqia 1912-1914

Autori: Ledia Dushku
Publikoi: Botimet Albanologjike
Nr. i faqeve: 379
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2012