KOPERTINA_ISMAIL_QEMALI_AKTET 2 (1)_page-0001

Ismail Qemal Vlora dhe elita politike shqiptare në procesin e shtetndërtimit (Akte të konferencës shkencore)

Autori: Grup autorësh (Përgatiti: Ledia Dushku)
Publikoi: Botimet Albanologjike
Nr. i faqeve: 219
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2021

Ismail Qemal Vlora dhe elita politike shqiptare në procesin e shtetndërtimit (Pasqyra e lëndës dhe përmbajtja)