indoktrinimi 4_page-0001

Indoktrinimi komunist përmes kulturës, letërsisë dhe artit – Dokumente historike (1977-1984)

Autori: Beqir Meta, Afrim Krasniqi, Hasan Bello
Publikoi: Emal
Nr. i faqeve: 471
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2021

Shiko versionin elektronik