Muzeu Arkeologjik i Tiranës

Adresa

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë, Shqipëri

Orari

E Hënë – e Premte, 10:00 – 15:00

Muzeu ofron guida me grupe të organizuara mbi pesë veta, aktivitete didaktike me nxënës dhe studentë të të gjitha viteve të sistemit arsimor. Për grupet e turistëve, të cilët bëjnë prenotim paraprak, muzeu hapet dhe jashtë orarit të zakonshëm ashtu si edhe ditëve të Shtuna e të Diela.

Hyrja është me pagesë.

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.