images

Veshje popullore shqiptare 2

Autori: Grup autorësh
Publikoi: Akademia e Shkencave e Shqipërisë
Nr. i faqeve: 202
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2001

Pjesë e një serie me pesë vëllime, ky album (shqip, anglisht) është vëllimi i dytë. Në këtë botim paraqiten veshjet popullore të rretheve: Përmet, Kolonjë, Korçë, Skrapar, Gramsh, Pogradec dhe Librazhd.