KOPERTINA_shqiptaret dhe nderkombetaret 1_page-0001

Shqiptarët dhe ndërkombëtarët në vitet 1912-1926 (Akte të konferencës shkencore)

Autori: Grup autorësh (Përgatiti: Ledia Dushku)
Publikoi: Botimet Albanologjike
Nr. i faqeve: 269
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2021

Shqiptarët dhe ndërkombëtarët në vitet 1912-1926 (Pasqyra e lëndës dhe përmbajtja)