Graphic3

Figura e Skënderbeut në jetën kulturore dhe artistike të Venedikut (Nga historia te miti: shekujt XV-XVIII)

Autori: Lucia Nadin (përktheu në gjuhën shqipe Evalda Paci)
Publikoi: Botimet Albanologjike
Nr. i faqeve: 276
Gjuha: Shqip
Viti i botimit: 2018