51591195_540500259691494_1252260417376354304_n

Etnografi në diktature: dije, shteti dhe holokausti yne

Autori: Nebi Bardhoshi, Olsi Lelaj
Publikoi: Akademia e Shkencave e Shqipërisë
Nr. i faqeve: 368
Gjuha: Shqip
Viti botimit: 2018