Konferenca shkencore “Viti arkeologjik 2022”

14 Mars, 2023 Njoftime
Data: 17 mars 2022
Ora: 09.30
Vendi: Muzeu Arkeologjik, Akademia e Studimeve Albanologjike
Instituti i Arkeologjisë (ASA) organizon konferencën shkencore “Viti arkeologjik 2022”. Ky prezantim i përvitshëm shërben për njohjen me rezultatet e kërkimeve në terren që kërkuesit arkeologë kanë kryer gjatë vitit të shkuar nëpër Shqipëri (Vlorë, Pogradec, Korçë, Sarandë, Durrës, Shkodër etj.) Do të jetë një ditë maratonë informimi, analizimi dhe diskutimi. Bashkëngjitur gjeni agjendën me temat dhe folësit.
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL