17 Nëntor, 2022 QSA

Jemi të lumtur dhe të nderuar të ndajmë me ju ftesën dhe programin e plotë për “Ditët e albanologjisë”, 21-26 nëntor 2022, edicioni XIII, përgatitur nga Akademia e Studimeve Albanologjike sipas agjendës për secilin institut. Këto ditë bartin një bashkim energjie, veprash dhe projektesh për të cilat është punuar gjatë gjithë vitit. Tirana pret edhe Prishtinën e Shkupin e qendrave albanologjike sipas këtij kalendari.
Informacione të detajuara për ngjarje të caktuara vijnë në ditët e ardhshme.

programi

2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL