Zgjidhet kryetari i Këshillit të Etikës së Akademisë së Studimeve Albanologjike

18 Mars, 2022 Njoftime

Këshilli i Etikës së Akademisë së Studimeve Albanologjike zgjodhi kryetare të tij znj.Enkelejda Shamku-Shkreli. Këshilli, i votuar nga Senati Akademik i ASA-së, përbëhet nga:

  • Enkelejda Shamku-Shkreli
  • Albana Mema,
  • Melsi Labi
  • Jonida Sela
  • Raimond Perolla
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL