Intervista e dhënë nga rektori i ASA-së për Report TV

4 Tetor, 2021 Njoftime
Intervista e rektorit të Akademisë së Studimeve Albanologjike, prof. dr. Luan Përzhita pas dekretimit të tij nga Presidenti, z. Ilir Meta. Më poshtë mund të ndiqni të plotë intervistën e prof. dr. Luan Përzhitës dhënë për Report TV.
 
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL