Shpallet rezultati i zgjedhjeve në ASA

23 Korrik, 2021 Njoftime
Më datë 21.07.2021, në Akademinë e Studimeve Albanologjike u zhvilluan zgjedhjet për organet drejtuese. Pas përfundimit të procesit të votimit dhe të numërimit, prof. dr. Luan Përzhita u shpall fitues për postin e Rektorit të ASA-së.
Prof. asoc. dr. Nebi Bardhoshi për postin e Dekanit të Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit, prof. asoc. dr. Belisa Muka për postin e Dekanit të Institutit të Arkeologjisë, prof. dr. Artur Lama u shpall fitues për postin e Dekanit të Institutit të Gjuhësisë dhe Letërsisë, prof. asoc. dr. Afrim Krasniqi për postin e Dekanit të Institutit të Historisë.
 
Fitues si anëtarë të Senatit Akademik të ASA-së u shpallën:
Prof. dr. Valter Memisha
Prof. dr. Hamit Kaba
Prof. asoc. dr. Brikena Shkodra-Rugia
Phd. Mikaela Minga
 
Drejtuesit e njësive bazë fitues, sipas instituteve janë:
 
Për Institutin e Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit:
Dr. Olsi Lelaj
Phd. Jonida Gashi
Phd. Mikaela Minga
 
Për Institutin e Arkeologjisë:
Phd. Rovena Kurti-Ruka
Prof. asoc. dr. Brikena Shkodra-Rrugia
Phd. Sabina Veseli
 
Për Institutin e Gjuhësisë dhe Letërsisë:
Prof. dr. Valter Memisha
Prof. asoc. dr. Adelina Çerpja
Prof. asoc. dr. Evalda Paci
 
Për Institutin e Historisë:
Prof. asoc. dr. Edmond Malaj
Prof. asoc. dr. Ledia Dushku
Prof. asoc. dr. Sonila Boçi
 
Ju urojmë suksese në punën e tyre.
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL