Konferenca shkencore “DRAMATURGU-POET ETËHEM HAXHIADEMI NË FOKUSIN E TRAJTIMEVE LETRARE DHE GJUHËSORE”

22 Qershor, 2021 Njoftime
Ditën e premte, në datën 25 qershor 2021, Departamenti i Studimeve Letrare pranë Institutit të Gjuhësisë dhe Letërsisë në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, organizon konferencën shkencore mbarëkombëtare “DRAMATURGU-POET ETËHEM HAXHIADEMI NË FOKUSIN E TRAJTIMEVE LETRARE DHE GJUHËSORE”.
Konferenca do t’i zhvillojë punimet në sallën “Aleks Buda”, pranë Akademisë së Shkencave të Shqipërisë duke filluar nga ora 9.30.
 
Programin e konferencës e gjeni këtu.
 
Ju mirëpresim!
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL