Webinari “Materializing Modernity – Landscape, Architecture and Anthropology intersection in 20th-century rurality”

2 Prill, 2021 Njoftime
Në datat 12 prill – 6 maj 2021, do të zhvillohet webinari “Materializing Modernity – Landscape, Architecture and Anthropology intersection in 20th-century rurality”.
Webinari është organizuar në formën e 5 takimeve online, datat e të cilave do t’i gjeni më poshtë.
Nëse jeni i interesuar të ndiqni të gjitha takimet e webinarit, ose vetëm disa prej tyre, ju ftojmë të regjistroheni, duke dërguar me email kodin e takimit ose takimeve që ju interesojnë, në adresën: federica.pompejano@asa.edu.al
Më pas do të merrni një e-mail konfirmimi dhe, një ditë përpara zhvillimit të webinarit, një e-mail me linkun e ZOOM-it për takimin që keni rezervuar.
 
2024 © Institutet dhe qendrat e Albanologjisë. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA. POWERED BY WEBART.AL