Konferenca shkencore: “Studimet letrare në proces: rezultate dhe probleme IV”

20 Qershor, 2018 Njoftime

Deparatamenti i Letërsisë pranë Institutit të Gjuhësisë dhe Letërsisë, organizon konferencën shkencore: “Studimet letrare në proces: rezultate dhe probleme IV”. Konferenca do të zhvillohet më datë 27 qershor 2018, ora 09:30, pranë Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit.

Jeni të mirëpritur!

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.