Ligjërata me temë: “Shqipëria dhe shqiptarët në burimet Bizantine (shek. XV)”

19 Qershor, 2018 Njoftime

Në ambientet e Pallatit të Kongreseve, në datë 13 qershor u mbajt nga prof. Peter Schreiner ligjërata e radhës në kuadër të Konferencës Ndërkombëtare Albanologjike kushtuar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në 550-vjetorin e vdekjes, kohës në të cilën jetoi dhe gjurmëve që la në histori. Prof. Peter Schreiner mbajti ligjëratën me temë: “Shqipëria dhe shqiptarët në burimet Bizantine (shek. XV)”.
Ligjëratën e plotë të mbajtur nga prof. Peter Schreiner mund ta ndiqni më poshtë.

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.