Ligjërata me temë: “Armët Shqiptare dhe ato të Skënderbeut në Venecia”

19 Qershor, 2018 Njoftime

Në kuadrin e Konferencës Ndërkombëtare Albanologjike kushtuar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në 550-vjetorin e vdekjes, kohës në të cilën jetoi dhe gjurmëve që la në histori, ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën me temë: “Armët Shqiptare dhe ato të Skënderbeut në Venecia”. Kjo ligjëratë do të mbahet nga prof. Lucia Nadin me korelator dr. Nicolas Baptiste, ditën e enjte, më datë 21 qershor, ora 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.
Ju mirëpresim!

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.