Ligjërata me temë: “Figura e Gjergj Kastriotit Skënderbeut në historiografinë dhe letërsinë greke”

18 Qershor, 2018 Njoftime

Në ambientet e Pallatit të Kongreseve, në datë 12 qershor u mbajt nga prof. Titos Jochalas ligjërata e radhës në kuadër të Konferencës Ndërkombëtare Albanologjike kushtuar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në 550-vjetorin e vdekjes, kohës në të cilën jetoi dhe gjurmëve që la në histori. Prof. Titos Jochalas mbajti ligjëratën me temë: “Figura e Gjergj Kastriotit Skënderbeut në historiografinë dhe letërsinë greke”.
Ligjëratën e plotë të mbajtur nga prof. Titos Jochalas mund ta ndiqni më poshtë.

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.