Leksioni i hapur me titull: “Engaged urbanism: situated and experimental methodologies for fairer cities”

13 Qershor, 2018 Njoftime

Mori udhë Punëtoria Cities Methodologies, me leksionin Engaged Urbanism: experimental methodologies for fairer cities nga Ger Duijzings 


Cities Methodologiies është pjesë e Laboratorit të Antropologjisë Urbane pranë Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit, Tiranë. Ky aktivitet u mbështet financiarisht nga PERFOM. Takimi u organizua pranë Akademisë së Shkencave, salla “Aleks Buda”. Fjalën përshëndetëse e mbajti drejtori i Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit, prof. as. dr. Nebi Bardhoshi.

 Në emër të PERFOM përshëndeti znj. Blerina Fani. 

Ndërsa, i gjithë takimi u moderua nga dr. Olsi Lelaj, shefi i Departamentit të Etnologjisë – IAKSA. Programi Cities Methodologies vijon për gjatë gjithë javës. 

Më poshtë fjala e plotë e mbajtur nga prof. Ger Duijzings.

 

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.