Ligjërata me temë: “Shqipëria dhe shqiptarët në burimet Bizantine (shek. XV)”

11 Qershor, 2018 Njoftime

Në kuadrin e Konferencës Ndërkombëtare Albanologjike kushtuar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në 550-vjetorin e vdekjes, kohës në të cilën jetoi dhe gjurmëve që la në histori, ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën me temë: “Shqipëria dhe shqiptarët në burimet Bizantine (shek. XV)”. Kjo ligjëratë do të mbahet nga Prof. Peter Schreiner, nga Universiteti i Këlnit, ditën e mërkurë, më datë 13 qershor, ora 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

Ju mirëpresim!

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.