Ligjërata me temë: “Figura e Gjergj Kastriotit Skënderbeut në historiografinë dhe letërsinë greke”

8 Qershor, 2018 Njoftime

Në kuadrin e Konferencës Ndërkombëtare Albanologjike kushtuar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në 550-vjetorin e vdekjes, kohës në të cilën jetoi dhe gjurmëve që la në histori, ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën me temë: “Figura e Gjergj Kastriotit Skënderbeut në historiografinë dhe letërsinë greke”. Kjo ligjëratë do të mbahet nga Prof. Titos Jochalas, nga Akademia e Athinës, ditën e martë, më datë 12 qershor, ora 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

Ju mirëpresim!

2017 © AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE. TË GJITHA TË DREJTAT TË REZERVUARA.